Fraikinstraat 29
2200 Herentals
T. 014 21 22 26
info@meubelendom.be

Een prachtig interieur op maat met E. Dom

Het is nu eenmaal een feit: de (her)inrichting van een woning is geen makkelijke opdracht. We brengen immers erg veel tijd binnenshuis door, waardoor het belangrijk is dat een interieur voor 100% voldoet aan de persoonlijke smaak en behoeften van de bewoners. Op dit gebied is het dus zeker niet verstandig om over één nacht ijs te gaan en de hulp van een vakman is vaak meer dan welkom.

E. Dom in Herentals is al sinds 1934 gespecialiseerd in maatwerk, en dat vooral voor totaalprojecten. Maatkasten, binnendeuren, plafonds, wanden, en ga zo maar voort: E.Dom kan elk interieur omtoveren tot een harmonieus en functioneel geheel!

Bovendien liggen zowel het ontwerp als de plaatsing van het maatwerk altijd in handen van een ervaren team van vakmensen. Een prachtig resultaat is bij ons dus gegarandeerd!

Kwalitatief maatwerk binnen ieders budget, van keukens tot algemene interieurbouw, slaapcomfort en nog veel meer: voor uw totaalproject moet u bij E.Dom in Herentals zijn. Bent u benieuwd naar ons werk en wilt u graag wat meer informatie? Dan kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren via mail of telefoon. Zaakvoerder Koen Dom en zijn team staan voor u klaar met raad en daad!

Onze merken